security

Kortlopende verhuur voor evenementen

Radiocommunicatie op grote evenementen is vaak problematisch, de technische ploegen bezetten de communicatie terwijl de catering bestellingen wil doorgeven en tot overmaat van ramp is er dan nog eens een noodgeval aan de ingang waarbij men niemand kan bereiken omdat de kanalen niet vrij zijn.
  • dankzij de verschillende groepen en private calls is dit niet langer een probleem, de technische diensten, horeca en catering, organisatie, hulpverleners, ... krijgen allemaal hun eigen groep naast een algemene groep die door alle radio's wordt ontvangen
  • Noodoproepen hebben steeds voorrang op alle andere gesprekken, zo kan bij medische of andere problemen (overval op de kassa, overlast door een dronken bezoeker, ...) steeds het nodige personeel op de hoogte gebracht worden
  • Dankzij de GPS-localisatie zijn alle medewerkers onmiddellijk te localiseren bij calamiteiten, een snelle tussenkomst is dus steeds mogelijk.
Voor evenement hanteren wij steeds vaste tarieven, deze zijn afhankelijk van het aantal gehuurde radiotoestellen. Voor toertochten, oldtimerritten en kleine organisaties beginnen de prijzen aan :  € 20 voor 2 walkie-talkies of € 35 voor 4 walkie-talkies voor 1 weekend (vrijdagavond 20u tot zondagavond 20u) (excl. waarborg).   Wenst u een offerte op maat voor uw evenement of meer informatie dan helpen wij u graag verder.

Langlopende verhuur voor bedrijven en organisaties

Uiteraard zijn wij gespecialiseerd in de radiocommunicatie van grote bedrijven.  Wij kunnen dan ook op maat oplossingen aanbieden voor transportbedrijven, taxibedrijven, private hulpverlening, havenomgevingen, openbare besturen, luchthavenbedrijven, technische dienstverleners.  Dit gaat van KMO's met enkele werknemers tot bedrijven met meer dan 1000 werknemers een nationale en regionale dispatching en verschillende entiteiten.  Voor elke specifiek bedrijf zoeken wij steeds een oplossing op maat, hierdoor is uiteraard ook de prijs op maat, wat voor u veel voordeliger komt dan de vaste tariefformules zoals gehanteerd door onze concurrenten.   Wenst u meer informatie en een prijsofferte op maat, aarzel dan zeker niet om ons te contacteren. Al onze contracten lopen minimaal 12 maanden tegen superscherpe tarieven.  Dus geen onaangename ervaringen met torenhoge extra kosten of wurgcontracten die u jaren aan het lijntje houden.
Schrijf u in voor onze nieuwsbrief :
   Afmelden